Antena Meniu Search
x

Video Un polițist în misiune s-a răsturnat cu mașina pe Șoseaua Pantelimon, după ce a izbit un taxi în intersecție. Niciunul dintre șoferi nu purta centura de siguranță

O mașină de poliție aflată în misiune s-a răsturnat noaptea trecută în Sectorul 2 din Capitală. Autospeciala de poliție se deplasa cu viteză în urma unui apel la 112, iar pe drum a intrat într-un taxi. Din fericire în urma impactului, nimeni nu a fost grav rănit. 

de Redactia Observator

la 05.03.2023, 08:37

Vezi și

Accidentul s-a produs în jurul orei 22:30. Maşina de poliție venea de pe Şoseaua Pantelimon și mergea spre Șoseaua Fundeni. În intersecție, polițistul aflat în misiune a lovit un taxi și a ajuns cu roțile în sus. Autospeciala de poliție aparținea secției 9 din București și avea puse în funcțiune atât semnalele acustice, cât și pe cele luminoase la momentul producerii impactului.   

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. 

Am înțeles că taximetristul ar fi avut şi un client în mașină. 

Polițiștii veniţi la faţa locului, ajutați de martori, au pus autospeciala de poliție din nou pe roți.

Pe acelaşi subiect

Nici polițistul, nici șoferul de taxi nu purtau centuri de siguranță

Din fericire, nu au existat victime, pagubele fiind doar materiale, dar pericolul a fost foarte mare întrucât nici polițistul, nici șoferul de taxi nu purtau centuri de siguranță, aşa că airbag-urile nu s-au declanșat la impact. 

Când am ajuns la fața locului, am venit de pe Pantelimon încoace, mașina de poliție era deja răsturnată și taxiul cu fața în colo. 

Ancheta este în desfășurare, iar camerele de supraveghere din zonă vor fi verificate pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul. 

În urmă cu trei săptămâni, tot pe străzile din Capitală a avut loc un alt accident în care a fost implicată tot o mașină de poliție, iar doi polițiști au fost grav răniți.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un polițist în misiune s-a răsturnat cu mașina pe Șoseaua Pantelimon, după ce a izbit un taxi în intersecție. Niciunul dintre șoferi nu purta centura de siguranță