Antena Meniu Search
x

Video Un primar din Gorj a organizat bâlci în curtea Poliţiei. Mici, bere şi aparate în care dai cu pumnul, chiar la intrarea în sediu

Situaţie halucinantă într-o localitate din Gorj. Curtea Poliţiei a fost transformată în bâlci. În faţa sediului au fost amenajate terase cu mici şi bere, iar pe trepte, lângă uşa de la intrare, au fost montate mai multe aparate de box.

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 20:52

Vezi și

''Nu pot intra în Poliţie că trebuie să dai 3 lei o lovitură la un ciocan, adică în botul poliţiei. Şi aici, ditamai terasa. Nu există aşa ceva în România.''

Ba chiar există. Se întâmplă în localitatea Scoarţa din Gorj. În garajele autospecialelor au fost amenajate terase cu mici şi bere, iar lângă uşa de la intrare sunt mai multe aparate de box. Imaginile au fost filmate chiar de un fost comandant al Inspectoratului Judeţean. 

Viorel Caragea: Am constatat că lângă scările de intrare în Postul de Poliţie, care este la 7-8 metri de căminul cultural, şi în faţa lui, erau depozitate câteva maşinuţe, o rulotă şi ditamai terasa. Maşina poliţiei dispărută. Nu o să ai pe unde să treci dacă vrei să duci o persoană cercetată. Pur şi simplu este o bătaie de joc. 

Ce spun reprezentanţii Poliţiei, după ce curtea a fost transformată în bâlci

Pe acelaşi subiect

Bâlciul a fost organizat de Primărie. După ce imaginile au devenit publice, iar oamenii au început să comenteze situația, autoritățile au mutat tarabele și aparatele de joacă în altă parte.

Ion Stamatoiu, primar Scoarța: Totul se desfăşoară pe platoul din faţa căminului cultural care e propietatea Primăriei Şcoarţa. Nu este niciun abuz, nicio... nimic. Nu s-a blocat cu nimic, nici această platformă, nici traficul. Erau trei aparate, erau mobile. S-a rezolvat problema într-un minut. A rămas doar terasa cea vitează. Ce le place mai mult oamenilor. Aici unde era biblioteca. 

Scenele au ajuns şi în atenţia mai marilor din Poliţie. 

Oana Vlăduț, purtător de cuvânt IPJ Gorj: Conducerea instituției a dispus efectuarea de verificări cu privire la legalitatea amplasării stâlpilor respectivi, iar în funcție de rezultatul acestora, vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Aparatele au fost montate în cadrul unor manifestări dedicate sărbătoririi localității.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un primar din Gorj a organizat bâlci în curtea Poliţiei. Mici, bere şi aparate în care dai cu pumnul, chiar la intrarea în sediu