Antena Meniu Search
x

Aparate de box, terasa cu mici și bere, amplasate la intrarea unui sediu de poliție din Gorj. Reacția localnicilor: "Circ și panaramă"

Sediul unui post de poliție dintr-o comună din Gorj a devenit subiect de discuție, după ce în fața acestuia au fost amplasate mai multe aparate de box și a fost amenajată o terasă cu mici și bere.

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 12:30

Vezi și

Mai multe filmări apărute pe rețelele de socializare au surprins momentul în care în fața sediului de poliție din comuna Scoarța, unde are loc un festival, se desfășoară adevărate petreceri. Oamenii sunt surprinși în timp ce dansează, de parcă ar fi într-un club. Mai mult, au fost amplasate și aparate de dat cu pumnul, o terasă unde se vinde mici și bere, dar și o rulotă de tip fast-food. 

Terasă cu mici și bera la intrarea sediului

Postarea a stârnit un val de comentarii, unde oamenii se amuză copios pe seama imaginilor, fie critică poliția pentru că a permis să se întâmple așa ceva. 

"Circ și panaramă"

Pe acelaşi subiect

"Mergea și un dozator de bere"

"Poate se amplasează și cortul cu circ"

Poliția a reacționat la imagini, după ce au fost postate pe Facebook.

"Având în vedere imaginile  postate pe o pagină de socializare, în care se observă trei aparate de box, utilizate în scop de divertisment, amplasate în fața Postului de Poliție Scoarța, precum și mai mulți stâlpi în marginea drumului național 67, ca urmare a organizării unei festivități locale, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj este abilitat să comunice următoarele: Din verificări, polițiștii au stabilit că aparatele respective au fost depuse în acel spațiu pentru o scurtă perioadă de timp, în prezent fiind amplasate pe terenul unde va avea loc festivitatea. Conducerea instituției a dispus efectuarea de verificări cu privire la legalitatea amplasării stâlpilor respectivi, iar în funcție de rezultatul acestora, vor fi dispuse măsurile legale care se impun", se arată în comunicatul Poliției Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Aparate de box, terasa cu mici și bere, amplasate la intrarea unui sediu de poliție din Gorj. Reacția localnicilor: "Circ și panaramă"