Antena Meniu Search
x

Un român a murit la doar 20 de ani, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat în Franţa. Mădălin era pasager în spate şi a zburat pur şi simplu pe geam

Un român de doar 20 de ani a murit pe o şosea în Franţa. Mădălin plecase în străinătate pentru a face rost de bani pentru o viaţă mai bună. Destinul însă i-a fost frânt într-un accident cumplit.

de Monica Palade

la 25.09.2022, 15:08

Tânărul era pasager în spatele maşinii, o Dacia Logan, condusă de un bărbat de 45 de ani. Acesta a pierdut controlul volanului pe o şosea în Tournon-Saint-Martin din Indre, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat într-un şanţ.

A zburat pur şi simplu pe geam

Ambii au murit, după ce au zburat pur şi simplu pe geam, pentru că nu purtau centură de siguranţă. Cel de-al treilea bărbat aflat în maşină, fiul şoferului, un tânăr tot de 20 de ani, a scăpat doar cu câteva răni uşoare.

Accidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 23:00, pe D6, între Tournon-Saint-Martin și Lureuil. Douăzeci de pompieri, trei ambulanțe și două autospeciale de salvare rutieră s-au deplasat la faţa locului. În ciuda resuscitării efectuate la fața locului de către serviciile de urgență și a întăririlor – o echipă Samu de la spitalul Blanc, cei doi bărbați au fost declarați decedați pe loc. Fiul şoferului a fost transportat la spital. Toţi ocupanţii erau români şi rude între ei.

Un al treilea bărbat, tot în vârstă de douăzeci de ani, care se afla și el în mașină, a fost rănit ușor. A fost îngrijit de serviciile de urgență și dus la spitalul Blanc. Cercetările continuă pentru a se vedea cum a avut loc accidentul, informează La Nouvelle Republique.

Potrivit argespress.ro, Mădălin era din Piteşti, terminase liceul la Grupul Școlar „Armand Călinescu” şi plecase la muncă în Franța, unde unchiul său lucra de câțiva ani și îi promisese și lui un loc de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Un român a murit la doar 20 de ani, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat în Franţa. Mădălin era pasager în spate şi a zburat pur şi simplu pe geam