Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român care a intrat peste un cuplu de bătrâni şi i-a înjunghiat de 32 de ori, în Italia, a fost arestat după 11 ani

Un român care a intrat peste un cuplu de bătrâni şi i-a înjunghiat, de 32 de ori, în Italia, a fost arestat după 11 ani de la comiterea atacului.

de Redactia Observator

la 12.04.2018 , 15:55

Un român care a intrat peste un cuplu de bătrâni şi i-a înjunghiat, în Italia, a fost arestat după 11 ani

Un român care a intrat peste un cuplu de bătrâni şi i-a înjunghiat de 32 de ori, în Italia, a fost arestat după 11 ani de la comiterea atacului. Poliţia nu a ştiut mai bine de un deceniu identitatea bărbatului şi doar prinderea lui şi încarcerarea pentru furt în Germania l-a deconspirat.

Un român în vârstă de 34 de ani a intrat pe 24 mai 2007, la 5 dimineaţa, peste doi bătrâni, într-o vilă din Minusio, cu gânduld e a fura. Cum proprietarii s-au trezit, românul i-a atacat cu un cuţit şi i-a înjunghiat, lăsându-i într-o baltă de sânge. Apoi i-a jefuit şi a dispărut. Românul a aplicat 22 de lovituri de cuţit bătrânului şi 10 soţiei acestuia.

11 ani au căutat poliţiştii italieni indicii, emiţând un mandat internaţional de urmărire cu un dosar în care tot ce aveau elocvent erau probe ADN de la locul atacaului din Italia. Iar acum colegii din Germania au transmis că au reţinut un bărbat de 34 de ani, român, pentru furt, iar mostrele ADN corespund cu cele de la Minusio.

Articolul continuă după reclamă

Românul va fi extrădat în Italia şi va fi judecat pentru tentativă de omor şi jaf, pedeapsa maximă pentru aceste fapte fiind de 15 ani de închisoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Un român care a intrat peste un cuplu de bătrâni şi i-a înjunghiat de 32 de ori, în Italia, a fost arestat după 11 ani