Antena Meniu Search
x

Video Un român căutat de Austria pentru furt a fost găsit de poliția română acasă, în București, în lada de la pat

Un român căutat pentru 90 de furturi în Austria a fost prins de poliţişti într-un apartament din Bucureşti, ascuns sub pat. Agenţii l-au dus cu forţa în arest. Procurorii din Austria îl căutau de patru luni. Îl acuză că făcea parte dintr-o grupare care obţinea codul PIN de la carduri bancare, apoi furau portofelele proprietarilor şi devalizau conturile.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 20:20

Vezi și

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale au acţionat pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate.

Bărbatul se ascundea sub pat

În acest context, la o adresă din Sectorul 6 a fost găsit un bărbat, în vârstă de 41 de ani, pe numele căruia era emis, din 3 noiembrie 2023, un mandat european de arestare, de către autorităţile judiciare din Austria.

”Bărbatul era urmărit internaţional pentru săvârşirea a 90 de infracţiuni de furt, participare la un grup organizat, însuşire de mijloace de plată non numerar, utilizare frauduloasă de date informatice prevăzute de art. 127, 128, 129 şi 230 din Codul penal austriac. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un român căutat de Austria pentru furt a fost găsit de poliția română acasă, în București, în lada de la pat