Antena Meniu Search
x

Video Un român, urmărit internaţional pentru că a fugit de la un accident mortal din Spania, prins în sediul poliţiei din Galaţi. Venise să-şi schimbe actele

Un gălăţean dat în urmărire internaţională după ce a provocat un accident mortal în Spania şi a fugit de la locul faptei a fost prins... într-un sediu al poliţiei locale din municipiu. Bărbatul de 28 de ani a intrat cu încredere în sediu, în încercarea de a-şi schimba actele, dar a fost reţinut imediat de poliţişti.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 08:35

Vezi și

Tânărul de 28 de ani, din comuna Frumușița, a provocat un accident rutier grav în Spania, în 2019, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa. A fugit de la locul faptei, iar poliţiştii spanioli l-au dat în urmărire internațională.

Poliţiştii gălăţeni se aşteptau ca individul să se întoarcă în locul de baştină, aşa că şi-au luat măsuri. Cei de la Investigaţii Criminale i-au avertizat pe poliţiştii locali că bărbatul ar putea ajunge la ei, iar inevitabilul s-a produs.

Silviu Bacalum - director Serviciul Local Public Comunitar de Evidenta a Persoanei Galati: "Am identificat in lista de programari online persoana care urma să depună şi comunicându-le ora au reuşit să-l reţină pe acest individ. Nu a apucat să ajungă la noi să depună documentele, ci pur şi simplu l-au identificat şi ridicat din curtea instituţiei."

Urmărit internaţional, prins în sediul poliţiei

Pe acelaşi subiect

Bărbatul urmărit internaţional a fost dus imediat la audieri.

Comisar-şef Gabriela Costin - IPJ Galaţi: "Colegii mei din cadrul Biroului Urmăriri l-au identificat la biroul evidenta persoanei şi l-au dus la parchet, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore".

Acesta nu a fost primul caz de acest gen cu care s-au confruntat poliţiştii gălăţeni de la Evidenţa Persoanei.

Silviu Bacalum - director Serviciul Local Public Comunitar de Evidenta a Persoanei Galaţi: "Pe parcursul unui an avem undeva la 2-3 situaţii. Am mai avut situaţii cu procuri făcute prin consulate sau ambasade în care persoana care împuternicea pe cineva din ţară era urmărită general. Şi situaţii în care s-a încercat furt de identitate". 

Bărbatul reţinut a fost prezentat magistraților Curții de Apel Galați, care urmează să decidă dacă îl vor extrăda în Spania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un român, urmărit internaţional pentru că a fugit de la un accident mortal din Spania, prins în sediul poliţiei din Galaţi. Venise să-şi schimbe actele