Antena Meniu Search
x

Video Francez urmărit internațional pentru crimă, prins în București. Ar fi omorât și abandonat un om pe marginea unei autostrăzi

Un cetățean francez, în vârstă de 35 de ani, urmărit internațional pentru omor, a fost capturat de trupele speciale române. Se ascundea în Bucureşti după ce la începutul anului trecut ar fi ucis o persoană în Spania.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 17:47

Vezi și

Polițiștii Direcției de Investigații Criminale - Serviciul Urmăriri au depistat, miercuri, în București, un cetățean francez, în vârsta de 35 de ani, urmărit internațional, la solicitarea autorităților spaniole, pentru comiterea infracțiunii de omor. În 27 februarie 2021, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi lovit o persoană, până când a decedat, ulterior, abandonând-o pe marginea unei autostrăzi, pentru a crea aparența că victima și-ar fi pierdut viața în urma unui accident rutier.

Francezul acuzat de crimă a fost luat pe sus de mascați

Ieri mascaţii de la SIAS au descins în locuinţa în care se ascundea francezul, în Capitală.

"Acțiunea de identificare și prindere s-a desfășurat cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București", au anunțat, joi, reprezentanții Poliției Române.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat astăzi unui judecător din cadrul Curții de Apel București, cu propunere de arestare preventivă.

Redăm mai jos, integral, comunicatul Poliției Române:

"Ieri, 5 ianuarie, polițiștii Direcției de Investigații Criminale - Serviciul Urmăriri au depistat, în municipiul București, un cetățean francez, în vârsta de 35 de ani, urmărit internațional, la solicitarea autorităților spaniole, pentru comiterea infracțiunii de omor.

La data de 27 februarie 2021, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi lovit o persoană, până când a decedat, ulterior, abandonând-o pe marginea unei autostrăzi, pentru a crea aparența că victima și-ar fi pierdut viața în urma unui accident rutier.

Acțiunea de identificare și prindere s-a desfășurat cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, iar procurorul de serviciu a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unui judecător din cadrul Curții de Apel București, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Francez urmărit internațional pentru crimă, prins în București. Ar fi omorât și abandonat un om pe marginea unei autostrăzi