Antena Meniu Search
x

Video Un șacal a atacat o turmă de capre în plină zi, în Tulcea. Reacţia martorilor, care au filmat totul

Scene ca-n savana africană surprinse pe un mal al Canalului Sulina, în apropiere de localitatea Gorgova. Mai mulți pasageri aflați pe o barcă de pe ruta Tulcea - Sulina au putut observa cum un șacal adult a atacat o capră de vreo trei ori mai mare ca el.

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 18:31

șacal filmat când atacă o capră în Tulcea
Un șacal a atacat o turmă de capre în plină zi, în Tulcea - tulceanoastra.ro

Șacalul nu a fost intimidat nici de conducătorul ambarcațiunii, care l-a claxonat, și nici de urletele oamenilor din barcă. Doar inspirația caprei de a intra în Dunăre a salvat-o de la un sfârșit violent și dureros. Potrivit tulceanoastra.ro, după atacul ratat, animalul s-a repezit din nou să atace, de data asta chiar în turma de capre de pe mal, dar s-a speriat de un om care se apropia şi a fugit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Legea din România are lacune şi nu permite eliminarea şacalilor, iar aceştia se înmulţesc necontrolat şi atacă din ce în ce mai des animalele aflate chiar şi în gospodării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un șacal a atacat o turmă de capre în plină zi, în Tulcea. Reacţia martorilor, care au filmat totul