Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un scandal pe un loc parcare s-a încheiat cu o tragedie, la Iași. Un bărbat de 65 de ani a făcut infarct și a murit

Un scandal de la un loc de parcare a dus la o tragedie în centrul Iașului. Un bărbat a făcut infarct și a murit la scurt timp după ce s-a certat cu un tânăr arab care își parcase mașina pe locul victimei. Pentru a calma spiritele la fata locului au fost chemați și mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale. 

de Ana Maria Ghiarasim

la 11.06.2021 , 11:51

Polițisti în misiune Un scandal pe un loc parcare s-a încheiat cu o tragedie, la Iași. Un bărbat de 65 de ani a făcut infarct și a murit - Politia Romana/Facebook

Altercația între șoferul arab și victima de 65 de ani a avut loc joi seară. Bărbații s-au luat la ceartă pe tema locului de parcare iar bărbatul de 65 de ani a făcut infarct. Medicii de pe ambulanță l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator și nu l-au mai putut readuce la viață.

Pentru că era agitat și continua să facă scandal, tânărul arab a fost reținut de polițiști.

„La data de 10 Iunie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii secției 3 Poliție Urbană Iași au fost sesizați de către un bărbat despre faptul ca l-a găsit pe prietenul sau inconștient in curtea locuinței. Cadrele medicale au constatat decesul persoanei. De precizat este faptul ca, anterior decesului acesta ar fi avut un conflict verbal din cauza unui loc de parcare cu un conducator auto. Conducătorul auto cu care bărbatul decedat ar fi avut conflictul verbal a fost condus la sediul poliției pentru verificari. La fata locului a fost dirijat preventiv un echipaj al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, fara a fi necesară intervenția. In cauza a fost întocmit un dosar penal in care se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa, fiind dispusă necropsia pentru stabilirea cauzei morții bărbatului”, se arată într-un comunicat al Poliției Iași.

Articolul continuă după reclamă

Articol realizat cu informații obținute de reporterul Observator Clara Mihociu.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un scandal pe un loc parcare s-a încheiat cu o tragedie, la Iași. Un bărbat de 65 de ani a făcut infarct și a murit