Antena Meniu Search
x

Video Maşina unui şofer din Sibiu s-a transformat într-un cub de gheaţă. O conductă s-a spart şi apa a ţâşnit pe autoturism

Aerul polar a adus temperaturi extrem de scăzute în România, iar termometrul a indicat mai mult valori cu minus. Şoferii au fost nevoiţi să se trezească cu noaptea în cap pentru a avea timp să dezgheţe maşinile. Cu chiu cu vai au pornit, mai ales cele parcate în zonele cu ger crâncen. Nu la fel de norocos a fost însă un proprietar din Sibiu, care şi-a găsit autoturismul ''cub de gheaţă''. 

de Redactia Observator

la 27.01.2022, 15:10

Vezi și

O persoană din Sibiu şi-a gasit maşina acoperită de un strat gros de gheaţă. Iniţial, putea crede că totul a fost cauzat de temperaturile reduse. De fapt, problema era puţin mai complicată. Autoturismul s-a transformat într-un ''cub de gheaţă'' din cauza unei fisuri apărute la o conductă care trece prin cartierul Valea Aurie.

Apa a ţâşnit direct pe maşină, la scurt timp fiind acoperită de un strat gros de gheaţă. Proprietarul a sunat la compania de apă pentru a semnala problema, iar defecţiunea a fost în cele din urmă rezolvată. Pentru a-şi dezgheţa maşina cât mai repede, autoturismul a fost mutat apoi într-o zonă acoperită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Maşina unui şofer din Sibiu s-a transformat într-un cub de gheaţă. O conductă s-a spart şi apa a ţâşnit pe autoturism