Antena Meniu Search
x

Foto Un şofer a ajuns cu maşina în şanţ, pe un drum din Bistrița-Năsăud. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite

Clipe de panică duminică dimineaţa, în localitatea Mijlocienii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, după ce maşina în care se aflau a ajuns într-un şanţ. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 30.07.2023, 07:18

Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud au intervenit în localitatea Mijlocenii Bârgăului la un accident rutier cu 5 victime, dintre care rămasă blocată în autoturism.

O singură mașină a fost implicată în accident, aceasta ajungând în șanțul de pe marginea drumului.

În autoturism se aflau trei adulți și doi copii

Victima blocată a fost extrasă și predată echipajelor medicale. În autoturism se aflau trei adulți și doi copii. Toate persoanele aflate în autoturism au fost asistate de echipajele medicale, potrivit Mediafax.

Trei victime, respectiv doi copii și un adult, au fost transportate la spital, conștiente și cooperante. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Evenimente » Un şofer a ajuns cu maşina în şanţ, pe un drum din Bistrița-Năsăud. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite