Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer a făcut prăpăd pe o şosea din Satu Mare. A spulberat, pe contrasens, o maşină şi o autoutilitară

Accident violent seara trecută pe un drum naţional din Satu Mare. Trei autoturisme s-au izbit violent, aseară, în comuna Botiz, după ce un şofer de 36 de ani a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o altă maşină, dar şi o autoutilitară. La faţa locului, au intervenit mai multe echipaje de salvare, care au acordat îngrijiri medicale celor patru persoane implicate. Trei dintre ele erau conştiente, aveau, însă, mai multe răni şi contuzii. Şoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 08:09

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs între trei maşini, miercuri seara, în localitatea Botiz, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" Satu Mare.

"Trei persoane sunt asistate medical la faţa locului (sex masculin, vârsta aproximativă de 38 ani, toate trei). Victimele sunt conştiente şi prezintă diverse traumatisme şi policontuzii. În continuare se asigură măsurile PSI. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri", a precizat ISU, seara trecută.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă de prim ajutor SMURD B2 cu opt cadre militare de la Detaşamentul de Pompieri Satu Mare.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Evenimente » Un şofer a făcut prăpăd pe o şosea din Satu Mare. A spulberat, pe contrasens, o maşină şi o autoutilitară