Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer la un pas să-şi ucidă fetiţa de 5 ani, după ce a ajuns din senin cu maşina pe contrasens. Un alt copil a mai fost rănit

Un şofer a fost la un pas să-şi ucidă fetiţa de 5 ani, exact când se întorcea de la maternitatea unde soţia îi mai născuse un copil. Bărbatul a aţipit la volan.

de Redactia Observator

la 30.11.2017 , 09:37

Un şofer a fost la un pas să-şi ucidă fetiţa de 5 ani, exact când se întorcea de la maternitatea unde soţia îi mai născuse un copil. Bărbatul a aţipit la volan şi a ajuns cu maşina pe contrasens, de unde venea o autoutilitară. Cele două maşini s-au lovit violent. Fetiţa şoferului şi un alt copil, de un an, din dubă, au fost răniţi.

În impactul extrem de violent, doi copii şi trei adulţi au fost la un pas să piară. Tocmai micuţii au fost răniţi.

Până la sosirea medicilor, şoferul care a pierdut controlul maşinii şi-a ţinut tot timpul copilul strâns la piept, spun martorii. Era în stare de şoc, după ce a realizat că era să-l omoare.

Vezi și

Bărbatul de 41 de ani, care tocmai venise din Singapore, se afla cu fetiţa sa de 5 ani în maşină, când a aţipit la volan. A intrat pe contrasens, direct în autoutilitara în care se afla şi femeia cu copilul de un an, în braţe.

Omul a declarat că se întorcea de la Maternitatea din Suceava.

Soţia a născut acolo, am fost să văd copilul celălalt, soţia e internata acolo, explică şoferul vinovat.

Pe perioada cât s-a făcut cercetarea la fața locului, traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferului vinovat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Şofer la un pas să-şi ucidă fetiţa de 5 ani, după ce a ajuns din senin cu maşina pe contrasens. Un alt copil a mai fost rănit