Antena Meniu Search
x

Video Scandal în Gorj, după ce doi bărbaţi nu s-ar fi înţeles la preţul unei maşini. Poliţiştii au fost chemaţi să intervină

Scandal în faţa unei secţii de poliţie din Motru, între un tânăr şi un bărbat de la care a cumpărat o maşină în trecut.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 28.06.2024 , 15:10

Şoferul a fost identificat, este acum cercetat de poliţişti. Totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi. Tânărul de 22 de ani, potrivit unor surse din anchetă ar fi cumpărat o maşină de la un alt bărbat din Motru. S-au înţeles atunci să achite jumătate din bani şi să revină cu diferenţa, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

De cealaltă parte, potrivit apropiaţilor tânărului, maşina ar fi fost cumpărată în 2022, achitată până în 2023 şi apoi s-ar fi schimbat numerele de înmatriculare. Aceştia susţin şi că noul proprietar ar fi fost minţit în legătură cu titlul de proprietate, iar apoi ar fi fost şantajat de către fostul proprietar.

Comunicatul Poliţiei cu privire la caz

Articolul continuă după reclamă

"În cursul zilei de astăzi, 26 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din localitate, cu privire la faptul că autoturismul său, care era parcat pe strada Tineretului din Motru, a fost implicat într-un eveniment rutier.

Pe acelaşi subiect

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Motru, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tineretului, ar fi lovit intenționat autoturismul parcat, pe fondul unui conflict generat de dreptul de utilizare, pe care l-a avut cu apelantul.

În contextul cercetărilor inițiale, un alt bărbat a susținut faptul că a fost lovit de unul dintre autoturismele implicate în evenimentul rutier, solicitând un echipaj de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere și părăsirea locului accidentului, întrucât, ulterior sesizării inițiale a evenimentului și până la primirea sesizării privind fapta de vătămare corporală din culpă, autoturismul în cauză a fost mutat de la fața locului.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Scandal în Gorj, după ce doi bărbaţi nu s-ar fi înţeles la preţul unei maşini. Poliţiştii au fost chemaţi să intervină