Antena Meniu Search
x

Un şofer băut din Braşov a adormit la semafor cu motorul pornit, după petrecerea din noaptea de Revelion

Petrecerea din noaptea de Revelion a fost prea grea pentru un şofer din Braşov. Bărbatul a adormit la volan, în timp ce aştepta la semafor, cu motorul pornit. 

de Redactia Observator

la 02.01.2023, 16:12

Un şofer băut din Braşov a adormit la semafor cu motorul pornit, după petrecerea din noaptea de Revelion - Profimedia

În ciuda faptului că ceilalţi participanţi la trafic l-au claxonat şi au încercat să îl trezească, bărbatul nu a reacţionat. incidentul a avut loc pe 1 ianuarie, la ora 6.45, la semaforul situat pe bulevardul Saturn. 

A adormit aşteptând la semafor

Polițiștii l-au identificat pe șofer ca fiind un bărbat, în vârstă de 36 ani, iar din primele cercetări au stabilit faptul că acesta adormise la volan în timp ce aștepta la semafor.

„Procedându-se la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,53 mg/l alcool pur. În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, informează Poliția Brașov.

Polițiștii din Brașov au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un şofer băut din Braşov a adormit la semafor cu motorul pornit, după petrecerea din noaptea de Revelion