Antena Meniu Search
x

Un şofer care a lovit mortal un pieton din Bucureşti, arestat la domiciliu. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,57mg/l în momentul accidentului

Un bărbat de 57 de ani care a omorât un om pe trecrea de pietoni, în București, a fost arestat la domiciliu. La momentul accidentului, șoferulavea alcoolemie de 0,57mg/l în aerul expirat și nu s-a asigurat când a dat cu spatele, potrivit News.ro

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 18:09

Şoferul avea o alcoolemie de 0,57mg/l în momentul accidentului
Un şofer care a lovit mortal un pieton din Bucureşti, arestat la domiciliu. - Shutterstock

”La data de 27 februarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră au reţinut un bărbat, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, a transmis, marţi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că, duminică, în jurul orei 11.50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe şoseaua Pantelimon.

Victima avea 69 de ani şi a traversat neregulamentar

”Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe această arteră, ajuns în dreptul imobilului cu nr. 260, a surprins şi accidentat un bărbat angajat în traversare. După producerea accidentului rutier, poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest a celui în cauză, rezultând faptul că acesta se afla sub influenţa alcoolului”, a precizat Poliţia.

Surse judiciare au menţionat că bărbatul, de 57 de ani, avea o alcoolemie 0,57mg/l in aerul expirat. El nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de dat cu spatele. În urma impactului, pietonul a suferit leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia. Victima avea 69 de ani şi a traversat neregulamentar.

”În baza probatorului administrat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, bărbatul a fost reţinut, iar astăzi, în urma prezentării în faţa magistraţilor a  fost dispusă măsura arestului la domiciliu”, a mai transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un şofer care a lovit mortal un pieton din Bucureşti, arestat la domiciliu. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,57mg/l în momentul accidentului