Antena Meniu Search
x

Video Accident cu 4 răniţi, în Bucureşti: "Nu a reacţionat deloc la claxon, la nimic"

Accident violent, noaptea trecută, în Bucureşti. Patru oameni au rămas încarceraţi şi au ajuns ulterior la spital, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un şofer care nu a acordat prioritate. În urma impactului, automobilul a fost aruncat de pe şosea.

De Bogdan Dinu la 01.10.2021, 12:28
Vezi și

A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru ca oamenii blocaţi în maşinile făcute praf să poată fi scoşi. Cele două automobile s-au ciocnit pe o şosea intens circulată din sectorul 5 al Capitalei.

Andrei Craiciu, ISU Bucureşti-Ilfov: Au fost implicate 6 persoane, 4 dintre acestea fiind blocate într-unul dintre autoturisme. S-a lucrat rapid pentru extragerea victimelor în condiţii de siguranţă.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Impactul a fost atât de puternic încât automobilul din spatele meu au fost proiectat pe spaţiul verde ce desparte cele două sensuri de mers.

Cauza ar fi neacordarea de prioritate. Aşa spun atât cei ce au fost martori la accident, cât şi şoferul maşinii aruncate în afara carosabilului.

Pe acelaşi subiect

Șofer

Veneam de pe Şoseaua Alexandriei, prioritar, domnul venea de pe sens secundar, avea cedează.

În zadar a încercat să evite impactul.

Șofer

Am încercat să îl claxonez, am încercat să frânez mai din timp. Mi s-a părut mie că nu a reacţionat deloc la claxon, la nimic.

Patru oameni au ajuns la spital în urma coliziunii. Niciunul dintre cei doi şoferi nu au consumat alcool înainte de a se urca la volan. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accident cu 4 răniţi, în Bucureşti: "Nu a reacţionat deloc la claxon, la nimic"