Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer de TIR a fost găsit mort în cabină, pe un drum judeţean, în apropiere de Brăila

Un şofer de TIR a fost găsit mort în cabină, pe un drum judeţean în apropiere de Brăila. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă în cazul bărbatului în vârstă de 43 de ani.

de Redactia Observator

la 04.07.2018 , 08:12

Un şofer de TIR a fost găsit mort în cabină, pe un drum judeţean din judeţul Brăila

Un şofer de TIR a fost găsit mort în cabină, pe un drum judeţean din judeţul Brăila. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă în cazul bărbatului în vârstă de 43 de ani.

Un TIR înmatriculat în Galaţi staţiona de mai multe ore pe marginea drumului judeţean 221B, în apropiere de municipiul Brăila. Poliţia a fost sesizată de paznicul unei societăţi din zonă, care a observat că TIR-ul nu se mai mişcase de ceva vreme, aşa că s-a dus să verifice care este problema. El a văzut în cabină trupul şoferului prăbuşit peste scaunul din dreapta şi, dându-şi seama că ceva este în neregulă, a sunat la 112. 

Oamenii legii sosiţi la faţa locului au descoperit că şoferul reuşise să asigure camionul cu frâna, chiar dacă l-a scăpat cu roţile din dreapta în şanţul de la marginea şoselei. Trupul acestuia a fost ridicat în vederea autopsierii, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă, chiar dacă nu există semne de violenţă. Sunt luate în calcul două ipoteze: fie un infarct, fie asfixia accidentală cu gaze de la motor.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un şofer de TIR a fost găsit mort în cabină, pe un drum judeţean, în apropiere de Brăila