Antena Meniu Search
x

Video Un şofer din Suceava, oprit cu 23 de focuri de armă: poliţiştii au chemat mascaţii să-l scoată din maşină. Localnicii, treziţi din somn de împuşcături

Vestul Sălbatic s-a mutat la Suceava! 23 de gloanţe au tras poliţiştii ca să oprească un şofer băut. L-au văzut că nu mai ţinea drumul drept şi i-au făcut semn să oprească, dar bărbatul a început o cursă disperată. Împuşcăturile în rafală au trezit din somn localnicii. După ce au aflat ce s-a întâmplat, oamenii şi-au pus multe întrebări despre eficienţa agenţilor, care au golit cel puţin trei încărcătoare ca să oprească un şofer.

de Redactia Observator

la 26.11.2022, 19:22

Vezi și

Spre norocul tuturor, incidentul a avut loc puţin după ora cinci dimineaţa, când pe stradă nu erau multe maşini. Poliţiştii au vrut să îl oprească pe şoferul beat într-o localitate de la marginea oraşului Suceava. Au izbutit să îl oprească, însă, după mai mult de patru kilometri, într-o intersecţie. Nici încolţit nu s-a predat.

Şoferul a rămas fără permis, are de plătit o amendă usturătoare şi s-a ales cu dosar penal

"Poliţiştii au reuşit blocarea autovehiculului, au încercat extragerea şoferului, însă acesta a efectuat o manevră de mers înapoi, reuşind să se sustragă", a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava. Aşa că poliţiştii au scos armele şi au tras 23 de gloanţe în pneurile maşinii. 13 gloanţe a tras acest poliţist şi 10 colegul lui. Când nu a mai putut să fugă cu maşina, şoferul s-a baricadat în vehicul. Poliţiştii au chemat mascaţii să îl dea jos de la volan.

"La volan se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani. Prezentând o alcoolemie de de 0,91 ml/l alcool in aerul expirat", a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava. Şoferul a rămas fără permis, are de plătit o amendă usturătoare şi s-a ales cu dosar penal pentru distrugere şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un şofer din Suceava, oprit cu 23 de focuri de armă: poliţiştii au chemat mascaţii să-l scoată din maşină. Localnicii, treziţi din somn de împuşcături