Antena Meniu Search
x

Video Un șofer teribilist a vrut să vadă marea direct din mașină și a rămas blocat în nisip, la Eforie Nord. Cu ce amendă s-a ales

Un șofer teribilist a intrat cu maşina pe o plajă din Eforie Nord şi n-a mai plecat de acolo. Nu pentru că nu ar fi vrut. Ci pentru că a rămas blocat în nisip. Acum câteva zile un alt şofer a făcut aceeaşi lucru. Maşina lui a fost scoasă cu excavatorul din nisip, iar el amendat cu 10.000 de lei. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 25.05.2024 , 13:58

Este vorba despre un autoturism cu numere de Argeș, așadar cel mai probabil este vorba despre un turist care a vrut să vadă marea mai de aproape. Martorii spun că două mașini ar fi intrat pe nisip, una dintre ele ar fi reușit să iasă, iar cea de-a doua, cea din imagini, s-a împotmolit și a rămas blocată.

Șoferul a cerut ajutor, un utilaj greu a ajuns în zonă și s-a chinuit minute bune să scoată mașina de acolo. Acum, șoferul riscă amendă între 5.000 și 10.000 de lei. De altfel, amenda maximă a primit-o și șoferul care a făcut același lucru acum câteva zile. Este important de menționat că accesul mașinilor pe plajă este strict interzis.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Un șofer teribilist a vrut să vadă marea direct din mașină și a rămas blocat în nisip, la Eforie Nord. Cu ce amendă s-a ales