Antena Meniu Search
x

Un sucevean a devenit primul pompier român dotat cu cameră de filmat

Imagini desprinse parcă dintr-un film de acţiune filmate de primul pompier român dotat cu cameră de filmat au făcut înconjurul Internetului! Zeci de mii de oameni au avut ocazia să vadă prin ochii unui specialist ce înseamnă situaţiile-limită.

Vezi și

Imagini desprinse parcă dintr-un film de acţiune filmate de primul pompier român dotat cu cameră de filmat au făcut înconjurul Internetului! Zeci de mii de oameni au avut ocazia să vadă prin ochii unui specialist ce înseamnă situaţiile-limită. Lupta cu flăcările pare treabă uşoară când stai pe margine şi te uiţi. Pentru salvatori, însă, fiecare secundă înseamnă o viaţă, iar focul se ascunde acolo unde nici nu gândeşti.

Flăcările au cuprins întreaga gospodărie... tensiunea se simte în glasul salvatorilor. Fiecare secundă în care apa nu ajunge să stingă focul înceamnă o pierdere.

Aceasta este doar una din misiunile la care a participat plutonierul adjutant Radu Burleanu în ultimii 20 de ani de când a îmbrăcat pentru prima oară uniforma de pompier. Bărbatul este, de altfel, primul pompier din România dotat cu o cameră de filmat.

Pentru curajul său comandantul de intervenţie a primit chiar şi emblema de onoare din partea ministrului de interne.

Filmările realizate de sucevean în timpul intervenţiilor sunt vitale pentru analiza pe care o fac ulterior salvatorii. Datorită lor pompierii îşi pot da seama dacă au a fost folosite corect toate mijloacele de intervenţie sau dacă acţiunea desfăşurată a produs pagube suplimentare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un sucevean a devenit primul pompier român dotat cu cameră de filmat