Antena Meniu Search
x

Un tânăr a furat moaștele Sfântului Ioan Gură de Aur din Capela Sfânta Elisabeta Cotroceni, dar şi bani din cutia milei

Un tânăr de 25 de ani a fost prins de poliţiştii din Capitală, după ce ar fi furat din mai multe biserici. La unul dintre furturi ar fi luat chiar şi Sfintele Moaşte ale Sfântului Ioan Gură de Aur, dar şi bani şi valori din cutia milei. 

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 13:53

Vezi și

Poliţiştii din București au făcut, joi, două percheziții în județele Ilfov și Călărași, într-un dosar penal de furt calificat.

Din date a reieșit că un bărbat în vârstă de 25 de ani ar fi pătruns în mai multe biserici din București și ar fi furat diferite bunuri care fac parte din patrimoniul cultural național.

Conform unor surse judiciare, tânărul a furat, pe 30 aprilie, de la Capela Sfânta Elisabeta Cotroceni, moaștele Sfântului Ioan Gură de aur și alte obiecte din aur și bani din cutia milei.

În aceeași perioadă ar mai fi furat de la biserica Eroilor Martiri și de la Cărămidarii de Sus bani din cutia milei și alte obiecte.

Au fost găsite majoritatea, urmează a fi verificate și evaluate bunurile. Suspectul a fost dus la sediul Poliției Capitalei pentru cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Un tânăr a furat moaștele Sfântului Ioan Gură de Aur din Capela Sfânta Elisabeta Cotroceni, dar şi bani din cutia milei