Antena Meniu Search
x

Un tânăr a intrat înarmat cu un pistol cu glonţ pe ţeavă într-un club din Baia Mare. Mascaţii îl caută, după ce au recuperat arma

Un tânăr a intrat înarmat într-un club de noapte din Baia mare. Arma e la poliţie, se pare că a fost folosită, dar tânărul e dispărut.

E alertă maximă în Maramureş, după ce un tânăr a intrat înarmat într-un club de noapte din Baia mare. Arma e la poliţie, se pare că a fost folosită, dar tânărul e dispărut.

Un tânăr de aproximativ 20 de ani a mers vineri noaptea într-un club şi s-a lăudat că are la el un pistol. Oamenii de ordine din club l-au scos afară şi l-au percheziţionat. Au găsit un pistol Magnum cu glonţ pe ţeavă. Tânărul a rupt-o la fugă şi a dispărut, fără să mai ia şi pistol.

Poliţiştii au fost chemaţi imediat, au ridicat arma şi se pare că aceasta a fost folosită vineri noaptea, înainte să fie găsită de paznicii clubului. Tânărul, originar din Vişeu, e căutat acum de forţe importante de poliţie. Arma pe care o avea e un revolver Ruger GP 100, calibru 357, Magnum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr a intrat înarmat cu un pistol cu glonţ pe ţeavă într-un club din Baia Mare. Mascaţii îl caută, după ce au recuperat arma