Antena Meniu Search
x

Un tânăr a murit electrocutat la o pomană, în Bobâlna. Era ud pe mâini și a încercat să scoată din priză o pompă

Un tânăr de 29 de ani din Satu Mare, venit la o pomană în județul Cluj, a murit electrocutat, dumincă, după ce a încercat să scoată din priză o pompă pe care o folosea pentru a extrage apa din fântână.

de Redactia Observator

la 02.08.2021, 11:55

priză arsă
Un tânar a murit electrocutat la o pomană, în Bolbâlna. Era ud pe mâini și a încercat să scoată din priză o pompă - Profimedia Images (imagine ilustrativă)

Tânărul a făcut un duș și, fiind încă ud, a încercat să scoată din priză pompa care scotea apă din fântână, moment în care s-a electrocutat și a picat la pământ. Bărbatul a fost dus în curtea gospodăriei, unde membrii familiei au încercat să-i acorde primul ajutor, satul fiind la kilometri distanță de orice oraș. La fața locului a fost trimisă o ambulanță din Dej, precum și un elicopter de la Jibou. Paramedicii au încercat să îl resusciteze pe tânăr timp de 45 de minute, însă corpul acestuia nu a răspuns. Din nefericire, salvatorii au fost nevoiți să constate decesul. Victima nefericitului accident era din Satu Mare, dar venise în Bobâlna pentru a participa la o pomană în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un tânăr a murit electrocutat la o pomană, în Bobâlna. Era ud pe mâini și a încercat să scoată din priză o pompă