Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr a plonjat cu mașina într-un canal cu apă, în Suceava. Polițiștii l-au ajutat pe șofer să ajungă pe malul betonat

Un tânăr de 27 de ani a fost rănit și transportat la spital, duminică seară, după ce a plonjat cu mașina pe care o conducea într-un canal betonat de-a lungul râului Suceava, pe raza comunei Bilca. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.04.2023, 09:11

Mașina a căzut în canalul betonat, plin cu apă, de-a lungul râului Suceava, pe raza comunei Bilca.

Șoferul a ieșit singur din mașină

Șoferul, care era singur în mașină, a reușit să iasă din interior și să înoate. Polițiștii ajunși la fața locului l-au ajutat pe șofer să ajungă pe malul betonat.

"Autoturism cazut într-un canal (betonat) cu apă, de-a lungul râului Suceava, pe raza comunei Bilca. Șoferul, singurul ocupant al masinii, a reușit să iasă din interior și să înoate. Colegii de la poliție, ajunsi primii la fata locului, l-au ajutat să ajunga pe malul betonat.

Pe acelaşi subiect

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus s-au deplasat la locul acccidentului cu o autoapecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Pompierii paramedici SMURD au preluat victima, un tânăr de 27 de ani, conștient și cooperant. După acordarea primului ajutor medical, bărbatul a fost transportat la spital, pentru investigații suplimentare. Salvatorii au verificat masina pentru a fi siguri că nu mai există nimeni in interior. Împreună cu autoritățile locale, se caută o soluție pentru extragerea autoturismului din canal", au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Ulterior, pompierii au anunțat că mașina a fost scoasă din apă, iar șoferul a fost transportat la spital.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Angela Bertea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr a plonjat cu mașina într-un canal cu apă, în Suceava. Polițiștii l-au ajutat pe șofer să ajungă pe malul betonat