Antena Meniu Search
x

Video Reacţiile colegilor după ce au văzut cum un şofer de microbuz ia la bătaie o femeie care nu a vrut să ia loc

O scenă de o brutalitate extremă a avut loc într-un microbuz din Bacău. Şoferul a bătut crunt o pasageră, sub privirile nepăsătoare ale celorlalţi călători. Au filmat totul dar nu au miscat un deget să-l oprească pe individ.  Imaginile sunt greu de privit si va pot afecta emotional, iar lipsa de reacţie a oamenilor, de neînţeles.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 31.03.2023, 19:16

Vezi și

- Ieşi afară!

- Ori stai jos ori îţi ...

- Eu vreau să stau în picioare!

 - Stai pe scaun cum îţi spun eu!

Pe acelaşi subiect

Bătută cu pumnul în cap de faţă cu călătorii

Un microbuz care circula pe direcţia Bacău-Oneşti a devenit ring de box. După ce o femeie refuză să se aşeze. şoferul se transformă într-o brută şi îşi iese din minţi.  Bărbatul de 56 de ani trage brusc pe dreapta, începe să ţipe şi să insulte pasagera, apoi o loveşte fără milă cu pumnii. 

Martori: Lăsaţi-o!

Ceilalţi călători asistă, ca la spectacol, la bătaie. Nimeni nu intervine să apere femeia. Şoferul regretă comportamentul, dar îşi găseşte justificări.

Şofer: Am rugat-o frumos de nenumărate ori să ia loc. A refuzat, m-a agresat fizic, m-a agresat verbal. Îmi pare rău că am reacţionat aşa.

La aproape 24 de ore de la fapta ruşinoasă, şoferul a fost reţinut. 

Şoferul susţine că femeia ar fi fost băută şi n-ar fi fost chip să se înţeleagă cu ea. 

Şofer: A devenit recalcitrantă, violentă verbal şi m-a forţat să opresc în mijlocul drumului ca să coboare.

Burbulea Anca Elena, manager-executiv firmă transport: Am notificat şoferul că va fi sub cercetare disciplinară. Contractul lui este suspendat. Nu va mai avea dreptul să conducă cât este cercetat disciplinar.

Colegii şi călătorii se dezic de purtarea ruşinoasă a bărbatului. Nu există scuze pentru violenţe. 

Şoferi, colegi: N-aş putea face aşa ceva. O lăsam să stea în picioare, continuam drumul. Dacă era agresivă, chemam poliţia. 

- Nu e omeneşte, oricul ar fi, ar trebui să găsim o cale să ne înţelegem cu vorba. Trebuia s-o dea jos.

Nu e pentru prima dată când astfel de scene se întâmplă sub ochii nepăsători ai martorilor. În urmă cu doi ani, un bărbat de 63 de ani a fost imobilizat cu brutalitate de poliţişti, care, spun martorii, i-au pus genunchii în piept. Victima stătea în calea agenţilor care interveneau la un incendiu în bucătăria unui local din zonă. În timp ce bărbatul se dădea de ceasul morţii, martorii de la terasă mâncau liniştiţi. Bărbatul a murit în urma intervenţiei brutale. 

Ovidiu Telegescu - psiholog: Din nefericire, am devenit foarte nepăsători cu tot ceea ce se întâmplă. Nu mă interesează, nu vreau să văd, nu vreau să aud. Sau dacă vreau, eventual mă amuz, uitând că eu mâine pot fi în aceeaşi situaţie. Ne-am dezumanizat.

Şoferul microbuzului riscă între trei luni şi doi ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Reacţiile colegilor după ce au văzut cum un şofer de microbuz ia la bătaie o femeie care nu a vrut să ia loc