Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr băut și fără permis a murit după un accident înfiorător, în Maramureș. Martorii povestesc scene de groază: "Avea viteză! Mergea haotic"

Tragedie pe Drumul Naţional 1C, în judeţul Maramureş. Un bărbat de 35 de ani a decedat după ce a intrat cu maşina, cu viteză, într-un autobuz care circula în faţa sa. Poliţiştii au descoperit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu avea permis de conducere. În plus, primise o condamnare cu suspendare pentru aceleaşi fapte, în 2020.  

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 09.02.2022, 08:31

Vezi și

Şofer beat şi fără permis,/cursă nebună încheiată tragic

Atenție, imagini cu puternin impact emoțional!

Accidentul şocant a avut loc puţin după ora 21:00. Apelul la 112 anunţa că bărbatul de 35 de ani este inconştient, prins ca în menghină în autoturismul făcut zob. Înainte să ajungă echipele de salvare la fața locului, martorii au încercat să îl scoată din mașină.

Dă-i, dă-i! 

Pe acelaşi subiect

Da, da, suflă. Încă-i viu. 

Suflă, mă, dar nu pot...

Lasă-l nemişcat! Lasă-l nemişcat! 

Șoferul a fost resuscitat minute în șir, dar fără rezultat

Pompierii sosiţi la faţa locului l-au scos pe bărbat din maşină în stop cardio-respirator. Medicii de pe echipajul de ambulanță l-au resuscitat minute în șir, dar fără rezultat.

Potrivit martorilor, şoferul ar fi ieșit dintr-un bar din localitatea Şomcuta Mare. S-a urcat la volanul mașinii şi a pornit într-o cursă nebună. La doar câțiva kilometri distanţa, fără să pună frână, cu pedala de accelerație apăsată la maximum, bărbatul a lovit în plin un autobuz care circula în fața lui. Şoferul acestuia şi cei doi pasageri au scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

Șofer autobuz: Am venit de la Şomcuta, am redus să intru în Finteușu Mare după călători şi m-a lovit din plin, în spate. 

Tânărul circula cu peste 100 kilometri pe oră şi nu avea nici perimis de conducere

Bărbatul circula cu peste 100 kilometri pe oră şi nu avea nici perimis de conducere. Maniera în care a condus i-a speriat inclusiv pe şoferii pe care i-a depăşit în trafic. 

Martor: Avea viteză! Dacă eu nu l-am mai ajuns de la Şomcuta şi ea (n.r. maşina) merge 90. Pot să merg cu ea cu 90, atât. M-a depăşit un turist, aici, în linie dreaptă, şi i-am spus că merge haotic. I-am zis: ''Las-o uşor că merge haotic!''. Nu am mai apucat să iau curba asta, aici, în stânga, mi-a dat prin staţie că a intrat în autocarul respectiv, acolo. 

În 2020, bărbatul de 35 de ani a fost condamnat la 9 luni de inchisoare cu suspendare pentru aceeaşi faptă: se urcase la volan fără permis şi băut. 

În urma tragediei, circulația rutieră a fost oprită în zonă mai bine de o oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr băut și fără permis a murit după un accident înfiorător, în Maramureș. Martorii povestesc scene de groază: "Avea viteză! Mergea haotic"