Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 17 ani din Capitală şi-a ucis cu bestialitate bunica pentru doar câţiva lei. Adolescentul, prins imediat de poliţie

Crimă înfiorătoare, ieri, în Capitală. Un adolescent de 17 ani şi-a ucis cu sânge rece bunica în vârstă de 86 de ani, pentru câţiva lei. Imediat după teribilul gest, tânărul a fugit de la faţa locului şi s-a făcut nevăzut. La scurt timp a fost prins de poliţişti şi se află acum în custodia lor.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 30.12.2023, 07:29

Vezi și

Crima a avut loc la parterul unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Băiatul fusese în vizită la bunica sa pentru a-i cere bani, iar în momentul în care aceasta l-a refuzat, a lovit-o, apoi a strâns-o de gât şi a fugit. La scurt timp, un echipaj medical a sosit de urgenţă la locuinţa femeii. Acesta este apartamentul in care s-a întampat totul, apelul la 112 a fost dat de catre o vecina, iar echipajele de salvare ajunse la fata locului nu au mai putut face altceva decat sa declare decesul.

Individul nu a apucat să fugă departe, a fost prins la scurt timp de poliţişti

Zona a fost împânzită de poliţiştii criminalişti, care au luat amprente de la locul tragediei pentru a-l identifica pe tânăr. Individul nu a apucat să fugă departe, a fost prins la scurt timp de poliţişti. Vecinii femeii sunt în stare de şoc. Administratorul blocului nu a dorit să ofere detalii despre ce s-a întâmplat în apartamentul femeii: "Este o simpla crimă care se investigheaza de politisti. Nu am nimic de declarat că nu este cazul".

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală în vederea necropsiei. Băiatul de 17 ani a fost dus în faţa procurorilor de la Omoruri, care vor stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 17 ani din Capitală şi-a ucis cu bestialitate bunica pentru doar câţiva lei. Adolescentul, prins imediat de poliţie