Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 20 de ani şi-a găsit sfârşitul înt-un cumplit accident rutier, în Ialomiţa. Alte trei persoane au ajuns la spital

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 20 de ani, care şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier petrecut în Ialomiţa.

de Monica Palade

la 30.10.2021, 11:18

Alte trei persoane au fost rănite în incidentul care a avut loc, sâmbătă dimineața, pe DN21, în județul Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, în accidentul produs pe DN21 au fost implicate o mașină condusă de un șofer în vârstă de 19 ani, din comuna Dragalina, și o alta, condusă de un bărbat de 34 de ani din municipiul Slobozia. În urma impactului, un tânăr de 20 de ani a murit, iar cei doi șoferi și un pasager au fost răniți.

Cele trei victime au fost preluate și transportate de echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Cercetările continuă în acest caz pentru stabilirea exactă a modului cum s-a produs accidentul.

Ce spun poliţiştii

Pe acelaşi subiect

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pe DN 21 s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor 3. Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre 1 autoturism condus de un șofer în vârstă de 19 ani, din comuna Dragalina și un autovehicul condus de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Slobozia.

În urma impactului dintre acestea a rezultat decesul unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dragalina și vătămarea corporală a celor 2 conducători auto precum și a unui alt pasager. Unul dintre șoferi a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă, cel de-al doilea nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, spune IPJ Ialomiţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 20 de ani şi-a găsit sfârşitul înt-un cumplit accident rutier, în Ialomiţa. Alte trei persoane au ajuns la spital