Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 21 de ani a căzut cu maşina într-o râpă, după ce a pierdut controlul volanului pe un drum din Iaşi

Accident îngrozitor într-un sat din Iaşi. Un  şofer de 21 de ani a ieşit cu maşina în decor şi a căzut de pe un pod direct într-o râpă de 4 metri adâncime. La fața locului au intervenit mai multe echipaje, printre care și un elicopter. În urma accidentului, tânărul a rămas încarcerat în maşină. El a suferit mai multe traumatisme şi a rămas paralizat de la brâu în jos. Victima a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Iaşi.

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 17:09

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost grav rănit, suferind un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, dar şi alte politraumatisme. 

Şoferul a fost transportat la spital cu elicopterul 

Acolo s-a deplasat elicopterul medical pentru transportarea pacientului la spital. Tânărul a fost scos din maşină, el fiind conştient în momentul în care a fost preluat de echipajul medical. 

Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat faptul că şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi căzut de pe un pod în râpa adâncă de câţiva metri. El a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 21 de ani a căzut cu maşina într-o râpă, după ce a pierdut controlul volanului pe un drum din Iaşi