Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr de 21 de ani din Dolj a vrut să violeze nevasta unui consătean, apoi s-a ascuns în casa unei alte femei

Un bărbat de 21 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj după ce a vrut să violeze o tânără de 20 de ani, el părăsind locuinţa după ce femeia a început să strige după ajutor. Ulterior, el a intrat în casa unei femei, de unde a fugit întrucât a fost văzut de aceasta.

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 12:48

cătușe Un tânăr de 21 de ani din Dolj a vrut să violeze nevasta unui consătean, apoi s-a ascuns în casa unei alte femei - Shutterstock (arhivă)

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că un tânăr de 21 de ani din comuna Sadova este cercetat pentru tentativă de viol şi două infracţiuni de violare de domiciliu.

"Ieri dimineaţă, ora 06.45, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Sadova, cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin a pătruns în locuinţa soţiei sale, o tânără de 20 ani, din localitate, unde ar fi intenţionat să întreţină relaţii sexuale, însă a renunţat ca urmare a ţipetelor acesteia, părăsind locuinţa. De asemenea, în aceeaşi dimineaţă, după aproximativ zece minute, cel în cauză ar fi pătruns fără drept şi în locuinţa unei femei de 56 de ani, din Sadova, unde, fiind surprins de aceasta, a părăsit imediat incinta", au anunţat poliţiştii, potrivit News.ro.

Tânărul suspectat de aceste fapte a fost prins în scurt timp de poliţişti şi dus la audieri. El a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru tentativă de viol şi violare de domiciliu, urmând să fie prezentat procurorilor pentru luarea unei măsuri preventive.

Articolul continuă după reclamă

Două tentative de viol în mai puțin de o săptămână, în Dolj

Pe acelaşi subiect

Un incident șocant a avut loc și în urmă cu câteva zile, într-o comună din Dolj. Un tânăr de 19 ani a intrat cu forţa într-o casă, unde se afla o femeie de 30 de ani şi fiica sa, şi a încercat să o violeze pe copila de 12 ani.

"În noaptea de 13 spre 14 iunie, poliţiştii Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Pleniţa au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din comuna Izvoare, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la viol asupra unui minor. În fapt, în cursul zilei de 13 iunie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 30 de ani, din comuna Izvoare, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi intrat în locuinţa sa, din comuna Izvoare, încercând să întreţină raporturi sexuale cu fiica acesteia, o minoră de 12 ani", a transmis, sâmbătă, IPJ Dolj.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au stabilit că tânărul de 19 ani ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu minora de 12 ani, din comuna Izvoare, împotriva voinţei acesteia.

"În baza probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, acesta a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj", a mai transmis sursa citată.

Vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 21 de ani din Dolj a vrut să violeze nevasta unui consătean, apoi s-a ascuns în casa unei alte femei