Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pastorul din Arad care şi-ar fi violat cele trei fiice minore, trimis în judecată

Pastorul din judeţul Arad care a fost arestat în luna februarie pentru că şi-ar fi violat ani la rând trei fiice minore, el mărturisind ulterior faptele, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu.

de Redactia Observator

la 11.06.2024 , 14:53

Pastorul din Arad care şi-ar fi violat cele trei fiice minore, trimis în judecată

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de procurori, inculpatul are 48 de ani şi va fi judecat pentru viol în formă continuată.

"Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 - 2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa", arată procurorii.

Pastorul din Arad care şi-ar fi violat cele trei fiice minore, trimis în judecată

Articolul continuă după reclamă

Reamintim că un pastor şi-a abuzat sexual cele trei fiice timp de 16 ani. Una dintre ele a rămas chiar însărcinată pe când avea doar 14 ani. Bătute şi ameninţate cu moartea, victimele au ţinut totul secret până acum. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. 

Calvarul a început în 2007. Fiica cea mare a pastorului, care avea pe atunci doar 9 ani, a fost prima victimă. Traumatizată şi acum, la 26 de ani, fata vorbeşte cu greu despre iadul prin care a trecut. "Ne bătea rău şi lua ranga să ne treacă prin cap, cu cuţitul ne ameninţa. Mă leşina şi când mă trezeam el îşi duce treaba mai departe. La vârsta de 14 m-a lăsat însărcinată.După a început cu bătăi groaznice, doar să pierd sarcina", declara fiica bărbatului.

Şi surorile ei, care au acum 15 şi 17 ani, au fost abuzate de pastor. Faptele tatălui lor au ieşit la iveală după ce una dintre ele nu a mai rezistat şi le-a povestit celorlalte felul în care bărbatul se poartă cu ea. Mama lor susţine că nu a bănuit nimic în tot acest timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Pastorul din Arad care şi-ar fi violat cele trei fiice minore, trimis în judecată