Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce mașina în care se afla s-a rupt în două la impactul violent cu un camion plin cu cartofi, în Prahova

Tragedie pe o şosea din judeţul Prahova. Un bărbat de 25 de ani a murit, iar un altul de 32 a fost rănit, după ce un autocamion încărcat cu cartofi și un autoturism s-au ciocnit pe DN1D.

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 07:22

Nenorocirea a avut loc miercuri, în jurul orei 23,  în intersecția Fulga-Bărăitaru, pe Drumul Naţional 1D. La locul accidentului, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre acestea una de terapie intensivă mobilă-cu medic.

Tragedie, miercuri seara, în judeţul Prahova

În total, în accident, au fost implicate trei persoane. La momentul sosirii echipajelor de salvare la faţa locului, pompierii i-au găsit încarceraţi pe ambii şoferi, de 55 şi 32 de ani.

Ulterior, medicii au declarat decesul unui bărbat de 25 de ani, pasager într-unul dintre vehicule, în timp ce bărbatul de 32 de ani, aflat la volanul autoturismului a fost transportat la spital. 

Pe acelaşi subiect

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un bărbatul 32 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN1D și ajungând la intersecția cu DJ 101E a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 55 de ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind de  0,00mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

-Material realizat cu ajutorul informaţiilor transmise de reporterul Observator, Claudiu Loghin-

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce mașina în care se afla s-a rupt în două la impactul violent cu un camion plin cu cartofi, în Prahova