Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 25 de ani, surprins în imagini făcând gesturi obscene în fața unui liceu din Slatina

Situaţie şocantă în Slatina unde un tânăr de 25 de a ani a fost filmat în timp ce se expune indecent şi făcea gesturi vulgare în faţa unui liceu. Pe imaginile apărute pe reţelele de socializare se vede cum în tot acest timp pe lângă maşina bărbatului trec mai mulţi elevi.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 08.04.2022, 14:05

Vezi și

Bărbatul s-a expus chiar în fața unui liceu. Nu este deranjat nici de faptul că pe lângă mașina sa trec mai mulți elevi. Ba chiar imaginile care au fost publicate pe rețelele sociale și văzute și de poliție au fost filmate chiar de elevii Liceului Nicolae Titulescu din Slatina. 

Polițiștii l-au identificat și a fost chemat la audieri. Și-a recunoscut fapta și ar fi declarat că a fost doar o întâmplare că a oprit în fața unei școli, pentru că acolo a găsit loc de parcare. Pentru gestul său va fi tras la răspundere, pe numele său s-a emis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și poate fi pedepsit cu închisoare până la doi ani sau cu amendă penală. 

Ce spun oamenii legii

"Astăzi, 7 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, o persoană, de sex masculin, ar fi efectuat acte de exhibiționism, în aceeași zi, în jurul orei 09.00, în timp ce se afla într-un autoturism, parcat în fața unui liceu, din municipiul Slatina. Persoana a fost identificată de polițiști, aceasta fiind un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Ipotesti, județul Olt. 

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Slatina, pentru audieri. În cauză, polițiști au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt", spun polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 25 de ani, surprins în imagini făcând gesturi obscene în fața unui liceu din Slatina