Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 27 de ani, urcat băut la volan, a provocat un accident pe A1. Fugit de la locul faptei, a fost prins de poliţişti ulterior. În maşină avea şi o pungă de droguri

Un tânăr de 27 de ani a fost reținut după ce joi a provocat un accident la nodul rutier A1 cu A6 și și-a continuat deplasarea. Când l-au prins, polițiștii au stabilit că era băut, posibil drogat și au găsit în mașina acestuia o pungă cu droguri.

de Redactia Observator

la 10.05.2024, 16:42

- Shutterstock

Polițiștii Biroului Autostradă A1 Deva- Nădlac au fost sesizați joi cu privire la faptul că la nodul rutier A1 cu A6, km 458, ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, șoferuș continuându-și deplasarea pe A6 înspre municipiul Lugoj.

Polițiștii au reușit identificarea șoferului, un tânăr de 27 de ani. Acesta a fost oprit la ieșirea de pe A6 înspre Centura Lugoj. În urma testării acestuia cu aparatul etilometru, a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Tânărul a fost dus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Totodată, în urma efectuării controlului în mașină a fost găsită o pungă ce conținea substanțe vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive, potrivit Mediafax. Acestea au a fost ridicate și sigilate, fiind înaintate către BCCO Timișoara pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, precum și deținere de droguri în vederea consumului.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Caraș-Severin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 27 de ani, urcat băut la volan, a provocat un accident pe A1. Fugit de la locul faptei, a fost prins de poliţişti ulterior. În maşină avea şi o pungă de droguri