Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Cluj și-a făcut în casă plantație de cannabis. Imagini cu "recolta" obținută, surprinse de anchetatorii DIICOT 

Un nou incident arată încă o dată proporţiile uriaşe pe care le-a căpătat fenomenul consumului şi traficului de droguri în ţara noastră. Un bărbat de 26 de ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc.

de Redactia Observator

la 23.09.2023, 12:10

Vezi și

În urma percheziţiilor efectuate în locuinţa tânărului, anchetatorii DIICOT au găsit 220 de grame de cannabis. Tânărul ar fi înfiinţat pe parcursul acestui an o cultură de canabis, iar mai apoi ar fi recoltat-o pentru comercializare. 

Arestat pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de mare risc

Redăm, mai jos, comunicat DIICOT:

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus în aplicare mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Gherla și în comuna Fizeșu Gherlii, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetările desfășurate a rezultat faptul că, pe parcursul anului 2023, un tânăr, de 26 de ani, din județul Cluj, ar fi înființat o cultură de canabis, pe care ulterior ar fi recoltat-o. În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite peste 220 de grame de canabis, precum și alte mijloace de probă.

În baza probatoriului administrat, procurorii  D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de tânărul de 26 de ani. În cursul zilei de astăzi, Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă, a bănuitului, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Cluj și-a făcut în casă plantație de cannabis. Imagini cu "recolta" obținută, surprinse de anchetatorii DIICOT