Meniu
Search
x

Un tânăr din Dâmboviţa şi-a transmis moartea live pe Facebook, zeci de prieteni l-au urmărit

Un tânăr din Dâmboviţa şi-a transmis moartea live pe Facebook, zeci de prieteni l-au urmărit, pentru că îi anunţase că îşi va lua viaţa.

De Cosmin Stăniloiu la 26.02.2020, 10:04
  • Un tânăr de 28 de ani şi-a anunţat prietenii că vor asista la moartea lui.
  • S-a ţinut de cuvânt şi a transmis totul live pe facebook.

Un tânăr din Dâmboviţa şi-a transmis moartea live pe Facebook, zeci de prieteni l-au urmărit, pentru că îi anunţase că îşi va lua viaţa.

Un tînăr de 28 de ani din satul dâmboviţean Podul Corbencii, comuna Corbii Mari, şi-a luat viaţa şi a transmis totul live pe Facebook, după ce îşi anunţase pritenii ce are de gând să facă. S-a spânzurat cu un șiret, la fel ca și unchiul lui care a sfârșit în același fel cu 2 ani în urma, scrie Cronica Găeştiului.

Tânărul a avut foarte multe tentative de suicid, dar de fiecare dată a dat greş, iar ambulanţele veneau chiar şi de două ori pe săptămână să-i acorde ajutor. Săptămâna trecută, la un priveghi, ar fi spus mai multor oameni că are un plan să plece din lumea asta şi că foarte mulţi vor vedea cum îşi va pune capăt zilelor. 

Şi s-a ţinut de cuvânt, îngrozindu-i pe cei care au privit neputincioşi cu Vasi se sinucide. Salvatorii sosiţi la casa tânărului nu au mai putut face nimic pentru el.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un tânăr din Dâmboviţa şi-a transmis moartea live pe Facebook, zeci de prieteni l-au urmărit