Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Dolj şi-a dat foc într-o benzinărie, după ce poliţia i-a recoltat probe biologice. Fusese prins drogat la volan şi fără permis

Un tânăr de 24 de ani din Dolj a fost oprit la o acţiune a Poliţiei in trafic, fără permis de conducere şi drogat. După ce i-au fost recoltate probe biologice, bărbatul s-a întors unde îşi lăsase maşina şi şi-a dat foc. Tânărul are arsuri la nivelul feţei şi este internat la spital, în stare gravă. 

de Redactia Observator

la 27.11.2022, 16:01

Poliţia Română
Tânărul a fost oprit de Poliţie în trafic, fără permis de conducere şi drogat - Shutterstock

În noaptea de 26 spre 27 noiembrie, la ora 00.10, agenţii Secției nr.6 a Poliției Rurale Giubega au oprit, pentru control, un autoturism ce circula pe DN 56, în comuna Perișor.

La volanul autouturismului a fost legitimat un tânăr, în vărstă de 24 de ani, din comuna Izvoare, care a fost testat cu aparatul drug test. Rezultatul a fost pozitiv la consumul de cannabis și neconcludent la consumul de cocaină, opiu și benzodiazepine. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Pe acelaşi subiect

După ce i-au fost recoltate probele, tânărul şi-a dat singur foc 

În jurul orei 03:37, polițiștii Secţiei nr. 6 au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în incinta unei benzinării din comuna Perișor, un bărbat ar fi distrus mai multe calculatoare.

La fața locului, a fost identificat același tânăr de 24 de ani, care și-ar fi turnat pe el o substanță inflamabilă, după care s-ar fi autoincendiat. Ulterior, focul s-a extins și la calculatoarele stației, fiind localizat și stins de angajații stației peco. 

Bărbatul a fost transportat la spital în stare conştientă, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Dolj şi-a dat foc într-o benzinărie, după ce poliţia i-a recoltat probe biologice. Fusese prins drogat la volan şi fără permis