Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Olt a intrat cu maşina într-un copac, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. Şoferul era băut şi nu avea permis de conducere

Un tânăr de 23 de ani a fost urmărit patru kilometri după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor din Dolj, oprindu-se cu maşina într-un copac. Oamenii legii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu deţinea permis de conducere, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 11.12.2022, 13:45

Tânăr Dolj
Tânărul a fost urmărit de poliţişti patru kilometri

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că în noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr de 23 de ani din comuna Ianca, judeţul Olt, conducea un autoturism pe D.N. 54A, iar în localitatea Ianca, nu a oprit la semnalul de poliţiştilor, fiind urmărit aproximativ patru kilometri, până în oraşul Dăbuleni.

"Aici, la intrarea pe strada Săliştea, din cauze ce urmează a fi stabilite din cercetări, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra volanului, intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului, un tânăr de 19 ani, tot din comuna Ianca, pasager în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat", a anunţat IPJ Dolj. Poliţiştii au stabilit că şoferul nu avea permis de conducere.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Olt a intrat cu maşina într-un copac, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. Şoferul era băut şi nu avea permis de conducere