Antena Meniu Search
x

Poveste incredibilă de Crăciun: Un tânăr din Sibiu și-a cucerit iubita cântând colinde pe stradă (Video)

De Crăciun, poveştile prind viaţă. Colindele unui tânăr din Sibiu nu i-au adus doar colaci şi mere, ci şi pe dragostea vieţii lui.

Vezi și

De Crăciun, poveştile prind viaţă. Colindele unui tânăr din Sibiu nu i-au adus doar colaci şi mere, ci şi pe dragostea vieţii lui. O tânără l-a remarcat pe stradă şi a fost atât de impresionată de cântecele lui Vlad Pârău, încât zilnic a trecut prin faţa lui.

Vlad Pârău este colindătorul care farmecă trecătorii din Piaţa Mare din Sibiu în fiecare weekend. Are 29 de ani, este absolvent de filologie şi trăieşte din şi prin muzică.

VLAD PÂRĂU, artist:

Prima mea chitara am făcut-o de la colindat, aveam 12 anisori, am colindat toate neamurile posibile și imposibile și mi-am luat o hora romaneasca roșie. Am facut facultatea de litere si in paralel, cursuri la teologie, nu le-am desavarsit din lipsa banilor, dar inca ma lupt pentru asta.

Tot muzica i-a adus-o şi pe Irina. 

VLAD PÂRĂU, artist:

Era una dintre persoanele care treceau si incerca sa isi faca drum din ce in ce mai des. Vreau sa va marturisesc ca verighetele le-am cumparat dintr-un sezon de cantat.

IRINA PÂRĂU, soţia lui Vlad:

Eram in drumul meu spre casa de la facultate. Am fost colegi la Litere, dar fiind pe filiere diferite nu ne-am intersectat prea des.

Însă muzica i-a adus impreuna. Şi asta îşi doreşte Vlad să li se întâmple tuturor celor care se opresc să îl asculte. 

VLAD PÂRĂU, artist:

Mi-as dori de la noi toti, in primul rand, sa stam impreuna sa nu ne mai dusmanim. Atata timp cat inca mai este acel frumos vers, nu uita cat esti voios sa fii mai bun speranta nu este pierduta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Poveste incredibilă de Crăciun: Un tânăr din Sibiu și-a cucerit iubita cântând colinde pe stradă (Video)