Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Timișoara și-a pierdut viața, după ce a căzut în gol de la etajul 10. Ar fi consumat băuturi alcoolice

Un tânăr de 28 de ani a căzut de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara. Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de faptul că în fața unui imobil, situat pe strada Gheorghe Lazăr ​din municipiu, se află o persoană inconștientă. 

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 10:06

Un tânăr din Timișoara și-a pierdut viața, după ce a căzut în gol de la etajul 10
Un tânăr din Timișoara și-a pierdut viața, după ce a căzut în gol de la etajul 10 - Shutterstock

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, și-a pierdut viața, seara trecută. Polițiștii timișoreni au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că în fața unui imobil situat pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu, s-ar afla o persoană căzută la pământ, inconștientă. Autoritățile s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, decedat.

Bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice

Din primele informații transmise de IPJ Timiș reiese faptul că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu doi prieteni, într-un apartament din blocul respectiv. La un moment dat, acesta ar deschis geamul de la bucătărie, s-ar fi dezechilibrat și a căzut în gol. 

În data de 21.12.2022, în jurul orei 23:50, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în fața unui imobil situat pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu, s-ar afla o persoană căzută la pământ, în stare de inconștiență, posibil de la etajul 10 al blocului respectiv. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din nefericire fiind stabilit decesul unui bărbat, în vârstă de 28 de ani.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alți doi bărbați, într-un apartament din bloc, iar la un moment dat acesta ar fi deschis geamul de la bucătărie, s-ar fi dezechilibrat și a căzut în gol. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis autoritățile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Timișoara și-a pierdut viața, după ce a căzut în gol de la etajul 10. Ar fi consumat băuturi alcoolice