Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Vaslui şi-a bătut cu bestialitate bunicul, supărat de cum a fost primit la urat de bătrân, de Revelion

Un bărbat de 71 de ani din județul Vaslui a fost bătut crunt de nepotul său, în noaptea dintre ani. Agresiunea a avut loc la locuința victimei, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan. Nepotul victimei era nemulțumit de condițiile în care a fost primit la urat, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 07.01.2024, 16:59

Un tânăr din Vaslui şi-a bătut cu bestialitate bunicul, supărat de cum a fost primit la urat de bătrân
- Shutterstock

Agresiunea a avut loc la domiciliul victimei, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, în noaptea de Revelion, însă sesizarea s-a făcut abia pe 3 ianuarie. Bărbatul în vârstă de 71 de ani, din localitatea Popeni, comuna Zorleni, a fost lovit cu pumnii și picioarele, de către un nepot, pe fondul consumului de alcool și pentru că nepotul era nemulțumit de condițiile în care a fost primit la urat.

Bătrânul are nevoie de 5 - 6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform concluziilor preliminare ale legiștilor. Agresorul a fost reținut sâmbătă, însă Judecătoria Bârlad a decis cercetarea sa sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Vaslui şi-a bătut cu bestialitate bunicul, supărat de cum a fost primit la urat de bătrân, de Revelion