Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr înarmat cu o macetă a semănat teroare într-un cartier din Galați. A sărit cu sabia inclusiv la jandarmi

Un gălățean în vârstă de 35 de ani a fost încătuşat și dus la poliție după ce, noaptea trecută, a semănat teroare în cartierul în care locuiește. Bărbatul a ieşit din scara unui bloc cu o macetă și a atacat mai mulți tineri, dar și pe jandarmii chemați în ajutor. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.03.2022, 14:16

Vezi și

În noaptea de duminică spre luni, un gălățean a atacat un grup de tineri cu o sabie. S-a întâmplat pe strada Costache Conachi din cartierul Micro 19, victimele reușind să-l închidă pe agresor într-o scară de bloc și să anunțe incidentul la 112.

Întregul episod a fost povestit pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

Redăm mai jos, integral, postarea jandarmilor gălățeni: 

"Duminică, 20 martie, în jurul orei 21:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul unității de poliție pe strada Costache Conachi din cartierul Micro 19, întrucât la 112 a fost sesizat că o persoană este atacată cu o sabie.

Pe acelaşi subiect

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat trei tineri care țin blocată ușa de acces într-o scară de bloc. Tinerii le-au spus jandarmilor că în interior se află o persoană care are în mână o sabie și au încercat să o oprească, blocând ușa. Jandarmii le-au cerut celor trei să lase ușa liberă, iar în acel moment, din casa scării a iești un bărbat cu o macetă în mână și a încercat să lovească una dintre persoanele aflate la fața locului. Văzând că de față sunt și jandarmii, acesta s-a îndreptat către oamenii legii, dar a fost deposedat imediat de arma albă și imobilizat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tineri atacaţi cu maceta, în faţa blocului

Agresorul, în vârstă de 35 ani, a fost condus la sediul poliției. Acesta a declarat verbal jandarmilor că a ieșit să vorbească cu un amic, pentru o datorie mai veche, dar a refuzat să dea detalii cu privire la motivul prezenței macetei asupra sa. La rândul lor, tinerii au declarat jandarmilor că l-au văzut pe agresor la o scară de bloc alăturată, în timp ce striga la un amic să coboare și să discute, iar după o perioadă de timp acesta a mers spre scara sa de bloc, iar când a trecut pe lângă ei s-a uitat amenințător și în scurt timp a ieșit cu o sabie, cu care a încercat să îi lovească. Speriați, tinerii au fugit și au sunat la 112, sesizând incidentul. Unul dintre tineri a observat momentul când agresorul a intrat într-o scară de bloc și a blocat ușa până la sosirea forțelor de ordine publică".

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Cercetările sunt continuate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr înarmat cu o macetă a semănat teroare într-un cartier din Galați. A sărit cu sabia inclusiv la jandarmi