Antena Meniu Search
x

Video Un polițist de la IPJ Maramureș a murit după ce a intrat cu BMW-ul într-o căruță nesemnalizată

Un tânăr polițist din cadul IPJ Maramureș a murit după un cumplit accident petrecut pe raza localității Berbești, din apropiere de Sighetu Marmației.

de Redactia Observator

la 17.12.2020, 09:20

Vezi și
  • Paramedicii au făcut tot efortul pentru a-l salva pe polițist, însă rănile erau prea grave

Grav accident de circulaţie, seara trecută, pe DN 18, în judeţul Maramureş. Un poliţist, aflat în timpul liber, şi-a pierdut viaţa, după ce autoturismul pe care îl conducea a spulberat o căruţă.

Comunicat IPJ Maramureș: "Aseară, 16 decembrie, ora 22.30, polițiștii din Ocna Șugatag impreuna cu cei din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Berbești. 

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 45 de ani din Baia Mare, a condus un autoturism dinspre Sighetu Marmației înspre Baia Mare, iar la un moment dat, a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală, care circula din sens opus. 

Conducătorul auto a decedat la fața locului, iar conducatorul vehiculului, un bărbat de 41 de ani din Berbești a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz"

În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat. 

În urma accidentului, conducătorul atelajului şi încă o persoană care se afla alături de acesta au fost aruncaţi în afara drumului, dar au scăpat fără răni grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un polițist de la IPJ Maramureș a murit după ce a intrat cu BMW-ul într-o căruță nesemnalizată