Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un tânăr s-a jucat cu nervii vatmanilor din Iaşi, după ce şi-a parcat maşina pe linia de tramvai. Găsit după o oră de poliţişti, a venit amuzat şi în pijamale

Un tânăr de 19 ani, din Iaşi, a creat haos în centrul oraşului, după ce şi-a lăsat maşina parcată fix pe linia de tramvai. A fost la un pas să fie luat la bătaie de vatmani, când a venit după aproape o oră să mute maşina.

de Clara Mihociu

la 16.10.2024 , 13:53

În momentul în care a ajuns la autoturism a încercat să le spună poliţiştilor locali că el a crezut că după ora 22 nu mai circulă tramvaiele. În loc să-i pară rău sau să-şi ceară scuze pentru disconfortul pe care l-a creat tuturor, era foarte amuzat de întreaga situaţie.

Haos în Iaşi, după ce un tânăr a parcat pe linia de tramvai

Acesta a parcat pe linia de tramvai, blocând complet circulaţia în zona respectivă, în condiţiile în care acolo - în zona Piaţa Unirii din Iaşi este o circulaţie intensă, chiar şi după ora 22. De asemenea, au fost aproximativ 20 de tramvai blocate, pasagerii fiind nevoiţi să coboare din mijloacele de transport în comun. Vatmanii s-au enervat şi ei pentru că au aşteptat aproape o oră; în momentul în care şi-a parcat maşina nu şi-a lăsat vreun număr de telefon.  

Vezi și

Până a venit poliţia locală şi până l-au identificat a trecut destul de mult timp. În cele din urmă, poliţiştii locali au găsit proprietarul maşinii, iar mai apoi au luat legătura cu acest tânăr, care a coborât la maşină în pijamale. A fost amendat cu aproximativ 800 de lei şi a primit trei puncte de penalizare. Compania de transport public din Iaşi cere şi despăgubiri pentru toate pierderile pentru că timp de o oră nu s-a putut circula pe acolo. 

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » Un tânăr s-a jucat cu nervii vatmanilor din Iaşi, după ce şi-a parcat maşina pe linia de tramvai. Găsit după o oră de poliţişti, a venit amuzat şi în pijamale