Antena Meniu Search
x

Video Trei ucraineni, găsiţi în Munţii Maramureşului. Unul dintre ei a murit îngheţat după ce a fost abandonat de ceilalţi doi. Ar fi primit ordin de încorporare

Doi ucraineni care au trecut ilegal vama şi s-au rătăcit în Munţii Maramureşului au fost salvaţi azi noapte de către salvamontişti. Un al treilea tânăr, care era alături de ei, a avut parte de un sfârșit tragic. Băiatul a murit înghețat de frig, după ce a fost abandonat de ceilalți doi. Potrivit primelor informații, niciunul din ei nu le-ar fi spus autorităților că l-au abandonat și că și-au continuat drumul fără el. 

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 09:19

Vezi și

UPDATE: Potrivit informațiilor, alături de cei doi ar mai fi fost un tânăr. Băiatul ar fi fost abandonat de ceilalți doi și a murit din cauza temperaturilor scăzute. Un echipaj al Politiei de frontieră l-a găsit pe tânăr mort în albia râului, la aproximativ trei kilometri de zona în care au fost găsiți ceilalți doi. 

"Baiatul a fost abandonat de ceilalți doi și a murit înghețat, din cauza frigului. Daca restul ne informau în dumineața asta când i-am găsit că l-au abandonat mai sus de unde se aflau ei aveam șanse sa îl salvăm si pe cel de-al treilea", a declarat Salvamot. 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Cei doi ar fi vrut să treacă ilegal vama noastră după ce ar fi primit un ordin de încorporare, însă s-au rătăcit în Munţii Maramureşului.

Soţia unuia dintre ei a anunțat poliția,după ce nu a mai primit niciun semn de la soţul ei

Soţia unuia dintre ei, în vârsta de 22 de ani a fost cea care a anunţat autorităţile după ce nu a mai primit niciun semn de la soţul ei de mai bine de trei ore. Mai mulţi salvamontişti au pornit în căutarea bărbatului, iar după mai bine de două ore acestea a fost găsiţi împreună cu încă un coleg. Cei doi ucraineni vor fi coborăţi şi predaţi ambulanţelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Trei ucraineni, găsiţi în Munţii Maramureşului. Unul dintre ei a murit îngheţat după ce a fost abandonat de ceilalţi doi. Ar fi primit ordin de încorporare