Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr vitezoman a băgat în spital 3 minori, după ce s-a izbit cu maşina de gardul unei case, în Tecuci. O bucată de lemn i-a străpuns corpul

Un şofer de 22 de ani din Galaţi a produs un accident noaptea trecută, cu poliţiştii pe urme. Tânărul care avea şi trei prieteni adolescenţi în maşină, circula cu o viteză de peste 120 de kilometri la oră în localitate şi a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. Atunci a început urmărirea. O cursă nebună prin oraş s-a terminat în gardul unei locuinţe. 

de Adrian Obreja

la 28.09.2022, 14:32

Vezi și

Totul a început pe o stradă din Tecuci, la miezul nopţii, atunci când poliţiştii de la rutieră l-au surprins pe tânărul de 22 de ani conducând prin oraş cu 122 de km/h, apoi i-au făcut semn să oprească, dar acesta a refuzat. În acel moment a început urmărirea care s-a derulat pe câţiva kilometri, până la intrarea în localitatea Matca.

Autoturismul a rupt gardul unei case, o ţeavă de gaz şi a rămas suspendat. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie, pompieri, medici de la SMURD şi descarcerare. Mai mult, în zonă erau scurgeri de gaze. 

Toţi cei 4 tineri au fost duşi la spital. Cei trei pasageri erau toţi minori, în vârstă de 17 ani. Şoferul era în starea cea mai gravă, având în vedere că o bucată de lemn i-a străpuns corpul. Poliţiştii au suspiciuni că acesta a cosumat substanţe psihoactive înainte de a se urca la volan, motiv pentru care i-au deschis un dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Un tânăr vitezoman a băgat în spital 3 minori, după ce s-a izbit cu maşina de gardul unei case, în Tecuci. O bucată de lemn i-a străpuns corpul