Antena Meniu Search
x

Video Un tată din Bihor, cu fiul de 3 ani în braţe, la un pas să fie ucis de un vecin beat la volan. A încercat să-i calce cu maşina de două ori, apoi a coborât la ei cu un cuţit

Caz şocant în localitatea Surduc din Bihor! Un bărbat şi cei doi copii ai lui au fost ţinta unei tentative de omor, iar făptaşul ar fi chiar un vecin din sat. Se pare că acesta s-a urcat băut la volan şi a dat cu mașina intenționat peste bărbatul ce își ținea în brațe băiețelul de nici 3 ani. Cei doi au ajuns la spital în timp ce șoferul, cunoscut ca fiind un om agresiv, a fost reţinut.

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 08:54

Vezi și

Bărbatul se afla pe uliţa satului şi era însoţit de cei doi copii. La un moment dat a auzit în spate o maşină cu motorul turat, aşa că şi-a luat băieţelul de trei ani în braţe. O cameră de supraveghere a surprins momentul impactului.  

Călcat intenţionat cu maşina, în Bihor

"Am auzit maşina accelerând în spate. Fetiţa s-a tras ca norocul. Cand m-am întors, mi-a dat direct în picioare şi m-a aruncat vreo 7 metri în aer... Şi am scăpat băieţelul din mână şi m-am lovit de beton", povesteşte Radu Vesea, victimă.

Doar o minune a făcut ca cei trei să rămână în viaţă. Un vecin a reacţionat prompt şi a reuşit să îi îndepărteze pe cei mici de acolo. Mai ales că şoferul nu s-a lăsat uşor. "Şi a venit să mă calce a doua oară. Am sărit şanţul a doua oară, şi vecinul. A pus o frână de vreun metru jumătate. S-a dat jos, a luat un spray şi un cuţit de vreo 30 de centimetri. Copiii plangeau", adaugă Radu Vesea, victimă.

Pe acelaşi subiect

Plânsetele copiilor l-ar fi pus pe fugă

Cel mai probabil plânsetele copiilor l-au făcut pe agresor să fugă de la faţa locului. Între timp, victima a ajuns la spital împreună cu băiețelul de doar 2 ani și 9 luni. "Cu traumatisme, Tatăl, cu traumatisme la nivelul feţei, fractură de piramidă nazală, copilaşul... câteva zgârieturi", a declarat Hadrian Borcea, medic şef UPU SMURD.

  • Reporter: Cum e, cum e?
  • Ioana Vesea, mama copiilor: Aici, aici, si aici, la gură...
  • Reporter: Are guriţa spartă...
  • Ioana Vesea, mama copiilor: Da. Dumnezeu l-a păzit. 

"Fata, săraca nu mai ştie de ea, este atât de speriată de atunci...", plânge bunica copiilor.

Cine e agresorul. S-a predat după 3 ore

Agresorul este un localnic de 54 de ani, cunoscut ca fiind un bărbat agresiv. "A dat cu piatră în geamul meu şi s-au spart amândouă şi erau să îmi vină în cap", povesteşte un localnic.

La nici trei ore de la faptă, bărbatul s-a predat. Polițiștii l-au reținut pentru tentativă de omor dar și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și urmează să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tată din Bihor, cu fiul de 3 ani în braţe, la un pas să fie ucis de un vecin beat la volan. A încercat să-i calce cu maşina de două ori, apoi a coborât la ei cu un cuţit