Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Un tată din Galați și-a lovit fără milă fetița de 10 ani cu un ciocan în cap. Copila nu voia să renunţe la câinele familiei

Caz cutremurător la Galaţi. O fetiţă de zece ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce tatăl ei a lovit-o brutal, cu un ciocan în cap. Copila are răni severe, iar medicii care au consultat-o au trimis-o de urgenţă la spitalul din Iaşi, în încercarea de a-i salva viaţa. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional. 
 

De Redactia Observator la 23.04.2022, 10:06
Vezi și

Vecinii spun că bărbatul de 46 de ani consuma frecvent alcool, mai ales în ultimii patru ani, după ce şi-a pierdut soţia, răpusă de cancer. De atunci a rămas singur, cu doi copiii în grijă, o fetiţă de şase ani şi un băiat de 14 ani. Anii au trecut, iar bărbatul a început să-şi bea minţile.

"Consuma alcool foarte mult. Numai băuturi tari. Mai pica jos din picioare când bea alcool", spune o vecină.

Tatăl și-a lovit fetița cu ciocanul în cap

Aseară, într-un moment de furie, bărbatul şi-a lovit fetiţa cu ciocanul în cap. Era deranjat de faptul că fiica sa nu vrea să renunţe la câinele familiei. 

Pe acelaşi subiect

"Mie mi-a zis personal: vecină vreau să dau căţelul. Eu zic că fetiţa nu a fost de acord să dea căţelul. Cred că de acolo a plecat toată nenorocirea. Că altfel nu pot să-i spun", a dezvăluit o altă vecină.

Victimă a propriului tată, fetiţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul pentru Copii din Galaţi. Leziunile erau însă pre severe, iar medicii au decis să o trimită pe copilă la Iaşi, la spitalul de Neurochirurgie. 

Dr. Mihai Polinschi – director medical SAJ Galați: Echipajul medical de la faţa locului a constatat că era vorba de o agresiune, un traumatism cranio-cerebral, mediu. Cu o fractură de os frontal şi cu pătrunderea fragmentelor osoase în masa cerebrală. 

Liliana Istrate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați: Leziuni traumatice, care necesită pentru vindecare 50-55 de zile. În prezent, minora este internată în spital. 

Monstrul cu chip de tată, arestat preventiv pentru 30 de zile

Între timp, s-a autosesizat și Protecția Copilului.

Tania Calcan – purtător cuvant DPC Galați: Va avea cu prioritate, în obiectiv, identificarea rudelor care pot susţine copilul în interiorul familiei. 

Monstrul cu chip de tată a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor şi riscă să petreacă ani grei după gratii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un tată din Galați și-a lovit fără milă fetița de 10 ani cu un ciocan în cap. Copila nu voia să renunţe la câinele familiei